Kom langs in de meivakantie

Fotografie, textiel transformeren, schilderen of een potje Dungeons & Dragons: jongeren hoeven zich deze meivakantie niet te vervelen. In de Hangout kunnen zij van 1 tot en met 7 mei iedere dag gratis creatieve workshops volgen.

De Hangout is een creatieve ontmoetingsplek voor jongeren in Hilversum. Iedere vrijdag, zaterdag en zondag tussen 13:00 en 17:00 uur zijn jongeren hier welkom om creatief aan de slag te gaan. Maar in de meivakantie zijn er boordevol extra workshops en activiteiten, én ze zijn allemaal gratis te volgen. Ervaring niet nodig; de Hangout is een inclusief project voor alle jongeren. 

Een gezamenlijk kunstwerk maken

Elke middag wordt er een workshop gegeven door een professionele kunstenaar tussen 13:00-17:00 uur. Vanuit hun eigen expertise nemen ze de jongeren mee en samen wordt er gewerkt aan een groot kunstwerk dat aan het einde van de week klaar is. Deze workshops zijn op inschrijving. Inschrijven kan via dit formulier of door een mailtje te sturen naar info@zilverenkei.nl. Wil je weten welke kunstenaars er aanwezig zijn op welke dagen? Kijk dan hier verder. 

Extra workshops en activiteiten

Behalve de workshops door kunstenaars staat er meer moois op het programma, zoals een pop up café, een workshop fotografie, avondjes Dungeons & Dragons én een silent disco. Iedere dag is er ook een laagdrempelige inloop activiteit. Daar hoef je je niet voor in te schrijven. Wil je alle activiteiten op een rij zien? Check dan onze agenda.

Openingstijden en contact

In de meivakantie is de Hangout iedere dag geopend tussen 13:00 – 17:00 uur én op maandag 2 en dinsdag 3 mei ook s’avonds voor de sessies Dungeons & Dragons. Na de meivakantie is de Hangout elke week geopend op vrijdag, zaterdag en zondag van 13:00 tot 17:00 uur. Wil je meer weten? Stuur dan een DM via ons Instagram kanaal @zilverenkei of stuur een mailtje naar info@zilverenkei.nl