Even voorstellen

Dit is het team dat de Zilveren Kei 2021 samen met jou tot een succes gaat maken! Van links naar rechts: Martijn van der Blom, denkt mee en is een kei in het regelen van praktische zaken. Carin Mulder, zorgt dat jij op de hoogte bent van alle activiteiten van de Zilveren Kei. Esmee Hickendorff regelt allerlei zaken en maakt het mogelijk. Gertruud Hoekman inspireert, adviseert, verzamelt,… helpt eigenlijk waar nodig om van de ZK2021 een feestje te maken.

Waarom organiseren zij eigenlijk dit project?

Martijn – “Ik doe mee in dit project omdat ikzelf altijd enorm geïnspireerd raak door kunst en enthousiast wordt om zelf ook te creëren. Als kunsteducator vind ik t heel belangrijk dat jongeren vroeg met kunst in aanraking komen en dat ze ervaren dat kunst er van en door hen kan zijn en dat het niet alleen iets is voor in grote musea.”

Carin – “Ik help mee met de communicatie en PR van de Zilveren Kei 2021 om zo het evenement bij zoveel mogelijk mensen bekend te maken. Ik vind het erg leuk en belangrijk om mee te werken aan een evenement dat jongeren en kunst op een laagdrempelige en toegankelijke manier samenbrengt.”

Esmee – “Ik vind het belangrijk dat jongeren zichtbaar zijn en voldoende mogelijkheden krijgen om hun artistieke talenten te ontdekken en te ontwikkelen in verbinding met de omgeving, want talenten ontwikkelen doe je samen!”