Succesvolle Expose Your Talent tijdens festival OPEN035

De verschillende culturele instellingen presenteerden zichzelf zaterdag 25 november ’23 tijdens de tweede editie van OPEN035. Belangstellenden werden getrakteerd op een programma vol muziek, spoken word, films, workshops en andere belevenissen.

Bj Zilveren Kei kon men de werken bekijken die Hilversumse jongeren tussen de 11-18 jaar hadden gemaakt tijdens Create Your Talent. Ook waren er diverse workshops te volgen. Zo konden bezoekers een tote bag zeefdrukken bij Janneke vanuit het Grafisch Atelier Hilversum. Waren de Gooische Woordenaars om mee te jammen en kon je een mini workshop breakdance volgens bij danser Oliver Wagstaff. 

meer…

Zilveren Kei – Expose Your Talent tijdens Open035

Tijdens de herfstvakantie hebben Hilversumse jongeren tal van workshops kunnen volgen bij verschillende kunstenaars en makers tijdens Create Your Talent van Zilveren Kei. Tijdens Open035 op zaterdag 25 november tonen zij hun kunsten tijdens Expose Your Talent. Kom langs en laat je verrassen door al het werk dat ze hebben gemaakt en de verschillende optredens die worden opgevoerd. Bovendien kun je ook zelf aan de slag tijdens een van de miniworkshops. Genoeg te zien en te doen dus!

meer…

Kom langs in de meivakantie

Fotografie, textiel transformeren, schilderen of een potje Dungeons & Dragons: jongeren hoeven zich deze meivakantie niet te vervelen. In de Hangout kunnen zij van 1 tot en met 7 mei iedere dag gratis creatieve workshops volgen.

meer…

Zilveren Kei Hangout: nieuwe creatieve ontmoetingsplek in Hilversum

Breakdance, street art, printen op textiel, potje rappen: jongeren tussen de 12 en 23 jaar hoeven zich deze kerstvakantie niet te vervelen. In de Zilveren Kei Hangout kunnen zij elkaar maandag 27 december 2021 tot en met 20 februari 2022 regelmatig ontmoeten en onder begeleiding van een kunstenaar hun creatieve talent aanspreken.

meer…

ZK2021 expo officieel geopend!

In klein gezelschap werd op Hemelvaartsdag de expositie van de Zilveren Kei geopend door Wethouder Karin Walters in de Gooische Brink te Hilversum. Zij noemde de Zilveren Kei een experience voor jongeren in corona tijd waar creatieve talenten een stap verder geholpen zijn door samen te werken met lokale kunstenaars.

Blij en trots op alle deelnemers, kunstenaars en het projectteam dat we deze mooie expositie hebben kunnen realiseren als laatste stap in het proces!

Even voorstellen

Dit is het team dat de Zilveren Kei 2021 samen met jou tot een succes gaat maken! Van links naar rechts: Martijn van der Blom, denkt mee en is een kei in het regelen van praktische zaken. Carin Mulder, zorgt dat jij op de hoogte bent van alle activiteiten van de Zilveren Kei. Esmee Hickendorff regelt allerlei zaken en maakt het mogelijk. Gertruud Hoekman inspireert, adviseert, verzamelt,… helpt eigenlijk waar nodig om van de ZK2021 een feestje te maken.

Waarom organiseren zij eigenlijk dit project?

meer…

Zilveren Kei 2021 van start!

10 talenten maken nieuw werk

Afgelopen week is ‘Expose Your Talent’ van start gegaan. We heten Norah Sanders, Anna Koperberg, Francois van Eeden, Alice Haywood, Ana Ciocarlan, Anna-Sophia van der Haven, Matilda Ronay, Sofiia Goldaievych, Leonie Verbeeck en Laurissa Back van harte welkom!

meer…

Gooi en Eembode

Zilveren Kei als ‘welkome afleiding’

Op 23 februari aandacht voor de Zilveren Kei 2021 in de Gooi en Eembode. “We denken dat meedoen aan de Zilveren Kei juist nu voor een welkome afleiding kan zorgen.” 

Lees hier het gehele artikel.