Emilie

Grafisch 

Emilie zit op het grafisch lyceum in Utrecht. Zij is bezig met huisstijlen en vormgeving, daarom helpt zij hier ook de Zilveren Kei mee!

Martijn

Grafisch | Coach

Martijn is kunstenaar, Kunsteducator en cultuurcoach bij grafisch atelier Hilversum.

Julie

Creatieve content

“Mijn naam is Julie Hickendorff en ik studeer creative business op de Hogeschool van Amsterdam. Sinds 2018 ben ik betrokken bij de Zilveren Kei. En sinds 2021 regel ik de social media, check deze vooral! Ik heb het altijd al leuk gevonden creatief bezig te zijn en conceptueel te denken. Zowel digitaal als analoog vind ik het leuk om dingen te creëren! Zie ik je binnenkort in de Hangout?”

Leonie

Textiel | media mixen

Hoi allemaal! Ik ben Leonie en zit op de International School Hilversum. Ik vind het leuk om nieuwe dingen uit te proberen en op een creatieve manier verschillende media mixen. Bijvoorbeeld: schilderen op een doek van fluweel, borduren op een zelfportret, collages maken met van alles, en zeefdrukken op zelfgemaakte kleding. Toch is mijn lievelings medium textiel en hou ik van beide het technische en creatieve aspect van mode.

Ik ben bij de Hangout terecht gekomen nadat ik in 2021 mee deed met het Boost Your Talent traject van de Zilveren Kei. Als creatieve jongere uit de omgeving van Hilversum vertegenwoordig ik een beetje de doelgroep van de hangout en help ik waar ik kan!

Rosa

Creatieve concepten

Rosa studeert aan de Design Academy in Eindhoven waar haar hele denken op zijn kop wordt gezet. Deze experimentele mentaliteit neemt zij ook mee naar de Hangout. Rosa helpt jou het conventionele denken uit te dagen en vernieuwende perspectieven en concepten te ontdekken. Hier begint de zoektocht naar nieuwe antwoorden op veel meer vragen.

Eveline

Grafisch vormgeven

Eveline is afgestudeerd grafisch vormgever en haar werk zie je dan ook terug in onze flyers en posters!

Laurissa

schilderen | worldbuilding

“Mijn specialiteiten zijn houtskooltekeningen, schilderen en worldbuilding. Daarnaast ben ik ook game-master voor Dungeons and Dragons. Ik sta altijd open voor een brainstorm-sessie! Ik zie je graag in de Hangout! Ik ben bij de zk aangesloten doordat ik in 2021 heb meegedaan aan expose your talent, en toen ben ik blijven hangen!”

Esmee

coaching | cultuureducatie

Esmee is de projectleider en grote organisator achter de ZK Hangout. Behalve het organiseren van de Zilveren Kei Hangout is zij bezig met het verstevigen van cultuureducatie op scholen in verschillende gemeenten.

Gertruud

textiel | coaching

Gertruud is bezig op gebied van creative coaching, educatie en evenementen binnen kunst en cultuur. Als kunstenaar geeft zij in de meivakantie van 2022 een workshop textiel transformeren.

Tiago

fotografie

“Even voorstellen… Mijn naam is Tiago, ik studeer mediavormgeving en ben 25 jaar. Naast mijn opleiding ben ik een natuur fotograaf met een passie voor muziek. Ik ben bij de Zilveren Kei aangesloten omdat ik een enorme passie heb voor alles wat met creativiteit te maken heeft. Het creëren van en werken aan creatieve werkzaamheden is wat mij motiveert.”