Charlotte de Raad

Charlotte de Raad is woordkunstenaar, cultureel programmamaker en mede-oprichter van Out Spoken. Op 28 januari 2021 werd zij voorgedragen als Stadsdichter van Hilversum voor de periode 2021-2023. Ze deelt haar gedichten regelmatig op verschillende podia en stond op evenementen van onder anderen BNNVARA, Dutch Media Week en Eye Filmmuseum. In 2018 debuteerde Charlotte met een aantal gedichten in de poëziebundel En ze leefde nog (Uitgeverij Rorschach) en in 2021 werd haar werk gepubliceerd in Sintel Tijdschrift.

Als mede-oprichter en presentator van Out Spoken wil Charlotte spoken word in Hilversum een podium geven en lokale woordkunstenaars zichtbaar maken.

Charlotte geeft de workshop Spoken word / Poëzie.

 
 

Dewi Vingerling

Dewi Vingerling (HKU Fashion Design lichting 2016) heeft mode gestudeerd, maar heeft na zijn opleiding al snel de keuze gemaakt zich op de beeldende kunst te richten.

Als medium gebruikt Dewi textiel en hij onderzoekt binnen verschillende textieltechnieken naar nieuwe vormen om zijn sculpturen mee te creëren. Sinds zijn afstuderen heeft hij op verschillende plekken in binnen en buitenland zijn sculpturen/installaties geëxposeerd. Met name Musée du Louvre Carrousel in Parijs, Candid Arts Gallery in Londen, ArtZaanstad Gallery in Zaandam en Museum Landhuis Oud Amelisweerd in Bunnik.

Dewi geeft de workshop Mode.

Janneke Huijnk

Janneke Huijnk werkt als zelfstandig illustrator en is docent ambachtelijke druktechnieken.
Ze heeft Grafische vormgeving gestudeerd aan de HkU en Wijsbegeerte aan de UvA.
Janneke is gespecialiseerd in natuurlijk verven en maakt haar inkten zelf van plantaardig materiaal.
Daarnaast doet ze onderzoek naar historische pigmenten en is werkzaam in diverse musea.
In de educatieve programma’s die ze ontwikkeld, staan respect voor natuur, ambacht en historie centraal.

Janneke geeft de workshop letterprint.
 

 

Suzanne

Suzanne werkt voor de Animatiebus en geeft de workshop Stop Motion Film.

Sjors Knol

Ik ben dol op de geur van vers gesneden karton, blaas graag nieuw leven in verpakkingsmateriaal en sleutel vaak aan mobiele luchtkastelen. Als docent verzorg ik beeldende activiteiten op scholen, buurthuizen en kunstinstellingen. Als lid van de ‘Cardboarders’ en van ‘Werktuig’ ben ik vooral veel op festivals te vinden. Daarnaast houd ik me bezig met geëngageerde kunst, zoals het realiseren van collectieve muurschilderingen (o.a. de Anton de Kombrug in Zaandam).
Ik studeerde aan Academie voor Beeldende Vorming (AHK) en volg momenteel een opleiding tot leraar basisonderwijs (InHolland).

Sjors geeft de workshop ‘Coardboarders’.

Mels de Gooijer

Mels de Gooijer is beeldend kunstenaar en docent. Hij studeerde aan de Academie voor Beeldende Vorming (AHK) en ging hierna naar de AKI (schilderafdeling). Hij experimenteert al jaren met oude en hedendaagse fototechnieken. Daarnaast is hij docent Art en design in het voortgezet onderwijs. 

Mels geeft de workshop FotoLAB.

 

Oliver Wagstaff

Oliver is een breakdancer uit Laren maar woont momenteel in Hilversum. Hij danst in verschillende theaterstukken en maakt zelf ook theater. Voor hem betekent kunst verbinden met de dingen om ons heen. ‘Elke ervaring en ontdekking die we doen is de brandstof voor de kunst die we kunnen creëren.’

Oliver geeft de workshop Breakdance (reeks van 4 lessen).

Equivocal

Equivocal is een rapper en producer uit Hilversum. Hij brengt zijn eigen sound op het podium, in de studio en rap cyphers. Hij is gepassioneerd en toegewijd aan de kunst van Hiphop en neemt dat ook mee in zijn nummers.

Equivocal geeft de workshop rap (reeks van 4 lessen)

Anca Siegersma

Anca studeerde in 2014 af aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht en doet sindsdien veel verschillende theaterprojecten. Het mooiste aan theater vindt zij het ontdekken van de creativiteit van haar spelers en al die creativiteit bundelen in een groter geheel dat helemaal eigendom is van de spelers. 

Anca Siegersma geeft de theaterworkshop.