Lars Bogaersalle teamleden

Mijn naam is Lars Bogaers, ook wel Snars. Ik werk als illustrator en grafisch vormgever. Mijn werk is toepasbaar op verschillende vlakken zoals een muurschildering, kleding, schilderijen of zeefdrukprints. 

Mijn grootste inspiratiebronnen zijn de dingen die ik om me heen zie. Vooral dingen die te maken hebben met straatcultuur. Dan moet je denken aan hip hop, dans en muziek. Daarnaast is de locatie waar ik woon of waar ik vandaan kom een belangrijke inspiratiebron. Ik speel ook graag in op de actualiteit, wat er speelt in de maatschappij.

Met mijn kunst wil ik de buitenwereld een kleine inkijk geven wat straatcultuur/hip hop cultuur is in combinatie met mijn afkomst en de plekken waar ik gewoond heb. Ik vind het belangrijk dat mensen die mijn kunst zien snel begrijpen waar mijn werk over gaat. En het moet ook een bepaalde rust uitstralen zodat het nog makkelijker te begrijpen is.

Het fijne van mijn werk is dat mijn kunst op alles toepasbaar is. Het kan op alle locaties maar ook op verschillende producten. Alles wat ik maak moet een kunstobject worden, of te wel, alles moet iets unieks zijn. Van een logo tot een muurschildering.

Om mijn werk te maken gebruik ik verschillende technieken zoals verven, tekenen en het spuiten met graffiti bussen. Het komt ook geregeld voor dat ik mijn kunst digitaal maak als het geprint of voor het web is. Daarnaast maak ik ook gebruik van de zeefdruktechniek als ik kunst wil maken op textiel of op papier. Dat doe ik in het grafisch atelier in Hilversum.

Als coach wil ik laten zien hoeveel inspiratie je kunt halen uit je eigen omgeving of achtergrond. En dat het belangrijk is dat je alles dicht bij jezelf houdt, wie je bent als persoon.

 

Mijn werk in ‘t Gooi kun je bewonderen in Eemnes bij de skatebaan. Daar staat het gebouw van het buurthuis Impuls. Op de buitenkant van het gebouw staan een aantal illustraties die ik gemaakt heb.

 

https://www.instagram.com/snars_nl/