Lars Bogaers

Mijn naam is Lars Bogaers, ook wel Snars. Ik werk als illustrator en grafisch vormgever. Mijn werk is toepasbaar op verschillende vlakken zoals een muurschildering, kleding, schilderijen of zeefdrukprints. 

meer…

Vincent van der Geest

Mijn naam is Vincent van der Geest. Ik ben afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht in de richting beeld en media technologie. Nu werk ik vanuit mijn eigen studio “Fin design” als (motion) graphic designer en beeldend kunstenaar.

meer…

Kay van Bellen

My name is Kay van Bellen and I’m excited to be your mentor. I myself am a British artist and illustrator. I have collaborated with global brands such as Converse, Virgin, Target and Universal works.

meer…

Simone Bennett

Mijn naam is Simone Bennett. Ik werk met Fotografie en Film. Ik studeerde audiovisuele kunst op de Gerrit Rietveld Academie. In 2020 had ik een solo-expositie bij Museum Hilversum. meer…

Marianne Kemp

Mijn naam is Marianne Kemp. Geweven objecten met paardenhaar in uiteenlopende kleuren en in verschillende twee en driedimensionale vormen zijn de basis van mijn werk.
meer…

Tamar Frank

Mijn naam is Tamar Frank. Ik werk met licht, ruimte en visuele waarnemingsprocessen. Hier gebruik ik de locatie als uitgangspunt, veel van mijn projecten vinden plaats in de openbare ruimte.
meer…