Expose Your Talent

Individueel traject

**INSCHRIJVING GESLOTEN**

‘Expose Your Talent’ is er voor jou als aanstormend kunsttalent. Ben je al een tijdje actief bezig met kunst en ben je nog niet uitgeleerd? Wil je misschien naar de kunstacademie en je portfolio een extra ‘boost’ geven? Pitch je werk uiterlijk 7 maart en wie weet doe jij straks mee aan ons talentlab!

‘Expose Your Talent’ is het talentlab van de Zilveren Kei. Er is plek voor 10 deelnemers. Word jij geselecteerd voor dit traject dan maak je in 2 maanden nieuw werk voor de ZK2021 Expo. Dit doe je niet alleen. Zes professionele kunstenaars vormen een expertteam waar je mee gaat samenwerken. Je kiest uit dit team een kunstenaar als coach. Je maakt afspraken met je kunstcoach die aansluiten bij jouw behoefte of vraag. Hierbij kun je denken aan een workshop in een bepaalde techniek, het delen van inspiratie, reflectiemomenten, hulp als je vastloopt… kortom alles wat jouw werk naar een hoger plan tilt. 

Met ‘Expose Your Talent’ ben jij straks een ervaring rijker:

  • Je deelt kennis en inspiratie
  • Je kijkt met andere ogen naar je proces
  • Je exposeert je nieuwe werk

Als deelnemer van het talentlab ontvang je tijdens de feestelijke finissage van de expositie een oorkonde met een reflectie van de kunstcoach.

Belangrijke data

Zondag 7 maart

Laatste inschrijfdatum voor ‘Expose Your Talent’

Dinsdag 9 maart

Kunstcoach neemt contact met jou op voor een kennismaking

Woensdag 10 maart t/m vrijdag 7 mei

Werk maken voor de ZK2021 Expo

Vrijdag 7 mei

Inleveren kunstwerk voor de expositie

Donderdag 13 mei

Opening ZK2021 Expo  

 

Doe jij mee aan ‘Expose Your Talent’?

Meld je dan uiterlijk 7 maart via onderstaand formulier aan. Vink in het formulier twee kunstenaars aan door wie jij gecoacht wilt worden en voeg een link toe van een digitale presentatie (veilige links zijn WeTrasfer, GoogleDrive of Dropbox) waarin je het volgende laat zien:

  1. Kort, helder en duidelijk overzicht van jouw werk tot nu toe
  2. Wat je wilt leren van de kunstcoach

Op 9 maart 2021 hoor je of je aan het werk kunt als deelnemer van de Zilveren Kei. Er is plek voor 10 deelnemers. Kijk voor nformatie over veilig online op Bits of Freedom.