Theater workshop 18 nov. ’23

Met woorden kun je veel vertellen. De manier waarop je die woorden zegt en jouw lichaamstaal zegt nog veel meer. Bij theater leer je hoe je al die manieren van verhalen vertellen in kan zetten om iets te zeggen over jezelf en de wereld om je heen.

Op 18 november leer je hoe je dat doet. In deze workshop werken we met maskers en pakken die eerder gemaakt zijn in een workshop van Cardboarders.

We maken in één dag een voorstelling die we de volgende week al spelen op 25 november tijdens het Open35 festival bij Expose your talent.

Dit onder leiding van theatermaker Anca Siegersma. Zij studeerde in 2014 af aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht en doet sindsdien veel verschillende theaterprojecten. Het mooiste aan theater vindt zij het ontdekken van de creativiteit van haar spelers en al die creativiteit bundelen in een groter geheel dat helemaal eigendom is van de spelers. 

Ben je tussen de 11 en 18 jaar en wil je meedoen aan deze theater workshop? Schrijf je in vóór 15 november via info@zilverenkei.nl en ontvang meer info. Geef in de mail alvast je naam en leeftijd aan ons door.

Maximum aantal deelnemers = 15. Dus wees er snel bij!

De workshop is op 18 november van 10.00 – 16.00 uur