Spoken word / Poëzie workshop, 23 okt. ’23

Altijd al een gedicht of spoken word tekst willen schrijven?

Of dit nou je eerste keer wordt of iets is waar je al mee bezig bent, deze workshop is toegankelijk voor iedereen!

Aan de hand van verschillende schrijfopdrachten werken we samen toe naar een verhaal dat jij wilt vertellen. Vervolgens krijg je diverse handvatten voor het schrijven van je gedicht en wordt je hierin begeleidt door stadsdichter Charlotte de Raad. Tussentijds deel je wat je hebt geschreven met de groep. Spelenderwijs komen we dichterbij ieders eigen geluid en ritme, en krijgt elk verhaal een eigen stem.

Deze workshop is eventueel te combineren met de Letterpress workshop die van 13.30-15.30 uur gepland staat. Hierin kun je je gedicht omvormen naar een visueel werk, of terwijl visuele (concrete) poëzie. 

De gedichten en de kunstwerken die gevormd worden tijdens de Letterpress workshop en de Spoken Word / Poëzie workshop, zullen tentoon gesteld worden tijdens Expose Your Talent en tevens Festival Open035 op 25 november. 

De spoken word / Poëzie workshop is op 23 oktober van 10.30 – 13.00 uur in het Grafisch Atelier Hilversum.

Ben je tussen de 11 en 18 jaar en wil je meedoen aan deze workshop? Schrijf je in vóór 21 oktober via info@zilverenkei.nl en ontvang meer info. Geef in de mail alvast je naam en leeftijd aan ons door.

Maximum aantal deelnemers = 10. Dus wees er snel bij!