Cardboarders workshop 25 okt. ’23

Ga los met karton en maak te gekke creaties tijdens deze workshop samen met Cardboard kunstenaar Sjors!

Cardboarders bestaat uit een losse groep enthousiaste kunstenaars die vanuit de animatiestudio Reanimation werken. 

Bij Cardboarders-projecten draait het allemaal om het creëren van “objecten” samen met bezoekers in een speelse omgeving. We gebruiken vaak goedkope, recyclebare materialen, meestal karton en proberen van niets iets te maken.

Onze projecten omvatten geïmproviseerde creatieve spellen, knutselen, poppenspel, animatie, live-journalistiek, karakterontwerp, kostuums maken, verhalen vertellen, straattheater en decorontwerp.

In deze workshop gaan we aan de slag met het maken van maskers, of misschien beter gezegd, absurde objecten die je zou kunnen dragen als een masker? Iets wat je op kunt zetten of aan kunt doen of mee moet acteren. Als de tijd het toelaat kunnen we zelfs kijken of we er iets mechanisch in verwerken om de magie nog meer te vergroten.
Dus wat het wordt kan van alles zijn wat maar uit onze diepste binnen wordt toegefluisterd. Een boom, een haai, een huis, of een vreemde uitspatting van een emotie. Maar misschien krijgen we nog wel een thema waar dan later de theaterworkshop iets mafs mee wilt doen. Ook vooral daar dan aan meedoen!

Ben je tussen de 11 en 18 jaar en wil je meedoen aan deze workshop? Schrijf je in vóór 23 oktober via info@zilverenkei.nl en ontvang meer info. Geef in de mail alvast je naam en leeftijd aan ons door.

Maximum aantal deelnemers = 10. Dus wees er snel bij!

De workshop is op 25 oktober en start om 13.30 – 16.30 uur met uitloop naar 17.00 uur.