1 MEI: Snars

Op 1 mei komt kunstenaar Snars langs bij de Hangout!

1 t/m 7 mei: Pop-down café

De eerste week van de meivakantie, 1 t/m 7 mei, is er iedere middag POP DOWN café. Dat betekent binnenkomen, aanschuiven en aan de slag!

meer…

2 t/m 5 mei: Workshops met kunstenaars

Maak kunst met een kunstenaar en word er zelf eentje! Maandag tot en met donderdag geeft een professionele, lokale kunstenaar een workshop vanuit haar of zijn expertise. Aan het einde van de workshop heb jij een nieuwe skill geleerd. Ook voeg je iets toe aan het grote, gezamenlijke kunstwerk wat aan het einde van de week klaar is. 

meer…

1 & 7 mei: Pop up Café

Zin om even binnen te gluren bij de ZK-Hangout? Kom dan 1 of 7 mei langs bij het Pop Up café! Deze dagen kun je genieten van een heerlijk hapje en drankje in het speciale Pop Up café, helemaal georganiseerd voor en door jongeren. Tussen 13:00 en 17:00 uur ben je welkom. 

 

2 & 3 mei: Dungeons & Dragons

Heb jij altijd al Dungeons and Dragons willen spelen maar weet je niet waar je moet beginnen? Of ken je het al maar wil je een korte one-shot spelen? Dan kan dat allemaal bij de Dungeons and Dragons sessie in de Hangout!

Maandag 2 mei en dinsdag 3 mei van 19:00-21:00 zullen wij een korte one-shot spelen. Nieuwe spelers zijn van harte welkom! Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar info@zilverenkei.nl. Meld je je op tijd aan? Vol = vol namelijk. Als de aanmeldingen voor het spel vol zijn is er nog wel de gelegenheid om te kijken en te leren.

 

7 mei: silent disco

De meivakantie in de ZK-Hangout sluiten we af met een spetterende silent disco. Pak een koptelefoon, zet deze op jouw favoriete muziek en volume en ga lekker de dansvloer op!

Dansen kan de hele dag, toch? Van 13:00 – 17:00 uur is de dansvloer van de ZK-Hangout geopend. De ruimte is heel groot. Er zat vroeger een kledingwinkel, maar is voor een middag getransformeerd tot dansvloer en is daar eigenlijk ook heel geschikt voor. Kom even langs en ga even los met ons!